Professioneel, proactief, persoonlijk en glashelder

Onze diensten 

Financieel

Onze administrateurs zijn er om u te ontlasten bij het voeren van uw financiële administratie. Wij gebruiken daarvoor de meest moderne professionele software met scan- en herkenfuncties en waarmee ook een automatische koppeling tussen uw zakelijke bankrekening en de software tot stand wordt gebracht. U hoeft alleen maar uw verkoopfacturen op te stellen en al uw facturen (in- en verkoop) per e-mail of via een app op uw mobiele telefoon in te scannen en naar ons toe te sturen.

Voert u uw financiële administratie zelf? Dan kunnen wij u daarbij begeleiden zodat de gegevens die u bij ons aanlevert zo goed mogelijk aansluiten op onze werkprocessen en wij daar vervolgens efficiënt mee aan de slag kunnen.

Loonadministratie

Voor een ondernemer met personeel is het voeren van een loonadministratie vrijwel ondoenlijk. Dat kunnen wij u uit handen nemen. Onze loonadministrateurs zorgen ervoor dat u op tijd het juiste loon aan uw werknemers uitbetaalt en dat de aangiften loonheffingen tijdig worden ingediend. Door hun kennis van regelgeving en CAO’s zorgen zij ervoor dat u aan uw verplichtingen jegens uw werknemers, belastingdienst en pensioenfonds voldoet. Verder verlenen zij allerlei andere diensten op het gebied van loonadministratie zoals bijvoorbeeld het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Fiscaal

Onze medewerkers verzorgen alle soorten belastingaangiften waarmee u als particulier, ondernemer of onderneming te maken heeft. Wij bewaken termijnen en zorgen ervoor dat u op tijd aangifte doet. Dat geldt voor de regelmatig terugkerende aangiften zoals omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting maar ook voor aangiften die minder vaak voorkomen zoals dividendbelasting, schenkbelasting en erfbelasting. Wij stellen de aangiften met de grootste zorg op. Meestal is daar een advies van onze kant aan voorafgegaan.

Advies

Wij zijn proactief, ook in onze advisering. Onze adviseurs verplaatsen zich in uw situatie en laten het u op basis van hun kennis en ervaring altijd weten als het beter kan. We kunnen daarbij terecht komen in vakgebieden waar wij niet alles van weten. Daarom onderhouden wij vaste contacten met notarissen, pensioenadviseurs en financiers. Onder onze regie leveren deze specialisten hun bijdrage aan een deskundig advies. Voor aan- of verkoop van uw bedrijf hebben wij een eigen overnamespecialist in huis.

Ons kantoor is in staat een totaalpakket aan dienstverlening te bieden waarmee wij u op alle relevante financiële en fiscale gebieden kunnen ondersteunen.

REFERENTIES

Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen.

Eva Beerends

Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.

Freerk André de la Porte

Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.

RA de Blecourt