Het W&S Klantportaal

Het W&S Klantportaal is exclusief toegankelijk voor de relaties van Werring & Schuler. Het portaal is een streng beveiligde digitale kluis waarin uw eigen fiscale archief (en dat van uw onderneming) wordt bewaard. U kunt op elk gewenst moment en waar u zich ook bevindt inloggen via een computer, laptop, tablet of uw smartphone.

Het portaal heeft een overzichtelijke mappenstructuur en u vindt er al uw relevante fiscale, financiële en juridische stukken zoals jaarverslagen, aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting, uw loonadministratie, akten en overeenkomsten enzovoorts. Nooit meer zoeken naar die oude statuten, verzekeringspolis of uw testament; in het W&S Klantportaal staat alles overzichtelijk bij elkaar op één plek. U kunt de bestanden inzien of kopiëren naar uw eigen omgeving. U kunt ook zelf bestanden in het portaal plaatsen. Of het nu gaat om de administratie die u bij ons wilt aanleveren, het uittreksel van de Kamer van Koophandel of uw huwelijkse voorwaarden, alles is mogelijk. Het portaal is gebruiksvriendelijk, biedt veel gemak en is goed voor het milieu (een papieren archief is overbodig).

De beveiliging van het W&S Klantportaal voldoet aan de strengste normen. Alle gegevens staan op onze eigen servers in een beveiligd datacenter in Nederland (dus niet in ‘de cloud’). U logt rechtstreeks in via een beveiligde verbinding met een gebruikersnaam, wachtwoord en een sms-code die u tijdens het inloggen op uw mobiele telefoon ontvangt.

Het W&S Klantportaal, voor uw comfort!  

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li