WIE ZIJN WIJ

Werken bij Werring & Schuler

Bij ons op kantoor werken we niet op eilandjes. Onze twintig collega’s werken graag met elkaar samen, vanuit de gedachte dat we de klus voor een klant met elkaar klaren. De administrateurs zijn verantwoordelijk voor oplevering van de complete administratie van de klant, de projectleiders (assistent-accountants) stellen aan de hand van die administraties de jaarrekeningen en belastingaangiften op en de relatiebeheerders (belastingadviseurs/fiscalisten) controleren en adviseren. Daarnaast beschikken we over een afdeling waarbinnen twee collega’s de loonadministraties van onze klanten voeren. We worden ondersteund door twee secretaresses.

Wij hanteren heldere werkprocessen zodat elke collega weet waarvoor hij verantwoordelijk is en de zaken op rolletjes lopen. De lijnen zijn kort en elke collega heeft voor het deel van de werkzaamheden waarvoor hij verantwoordelijk is, zelfstandig contact met de klant. De meeste collega’s vinden het fijn om gedeeltelijk thuis te kunnen werken en dat doen we dan ook. Wij verstrekken daarvoor vergoedingen. Wij zetten zoveel mogelijk in op automatisering en wij werken met gerenommeerde softwarepakketten zoals Exact Online, Twinfield, Infine, Nextens en Simplicate.

Onze collega’s werken hard en zijn bereid om in drukke tijden een extra tandje bij te zetten door extra uren te werken als dat nodig is. Wij waken er met z’n allen voor dat, als overwerk al voorkomt, dat maar in beperkte mate gebeurt. Eens per twee weken houden wij gezamenlijk kantooroverleg. Daarin bespreken we onderwerpen die ons allen aangaan. Elke week hebben de administrateurs gezamenlijk overleg over de planning en vaktechniek, samen met een van de projectleiders die hen aanstuurt. De relatiebeheerders en de projectleiders hebben hun eigen wekelijkse overleg, ook over de planning en vaktechniek. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk en al onze collega’s zijn betrokken en proactief.

Doorgroeimogelijkheden zijn er bij ons volop. Heb je het in je, dan stimuleren wij jou daarin. Kosten van daarbij behorende opleidingen worden uiteraard vergoed.

De sfeer op ons kantoor is informeel, gezellig en collegiaal. Wij houden van collega’s met gevoel voor humor. Wij lunchen meestal gezamenlijk. Regelmatig organiseren wij een leuke activiteit buiten kantoor. Dat kan gebeuren op initiatief van de baas maar ook op initiatief van de collega’s. Aan het eind van de werkweek blijven wij regelmatig hangen om nog even gezellig na te borrelen. Niemand is daartoe verplicht. Komt het je niet uit, dan ga je lekker naar huis.

Voelt de beschrijving van onze organisatie bij jou goed en heb jij hetzelfde DNA als wij? Heb je interesse om ons team te komen versterken? Kijk dan hieronder of we een vacature hebben die bij jou past. Ben je enthousiast geworden, maar staat jouw vacature er niet bij? Schroom niet. Stuur ons een open sollicitatiebrief.

Onze vacatures 

Ben jij die ambitieuze en doorgewinterde bedrijfskundige belastingadviseur/assistent-accountant die toe is aan een uitdagende volgende stap als

Relatiebeheerder / belastingadviseur

(32 – 40 uur)

Lees meer

Je rol
Als allround relatiebeheerder ben je samen met je collega-relatiebeheerders het gezicht van de organisatie. Je onderhoudt intensief contact met een diversiteit aan klanten. Je bent voortdurend op de hoogte van de fiscale en bedrijfskundige ontwikkelingen bij je klanten. Jouw betrokkenheid bij de klant en je vakinhoudelijke kennis en ervaring, stellen je in staat proactief op die ontwikkelingen in te spelen en klanten van gedegen advies te voorzien. Hiermee weet je zowel bestaande als nieuwe klanten aan je te binden.
Je begeleidt collega’s bij hun werkzaamheden en controleert de jaarrekeningen en belastingaangiften die door hen voor jouw klanten zijn opgesteld. Daarnaast denk je mee over het continu verbeteren van de organisatie en de kwaliteit die wij leveren. Vanzelfsprekend zorg je dat je vakkennis op peil blijft.

Wat jij biedt
Na het afronden van een hbo-opleiding accountancy of een RB-adviseursopleiding (of vergelijkbaar) heb je ruim ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk. Je bent inmiddels dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en ambitieus en dus constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen.

Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met klanten. Je weet je klanten van a tot z te bedienen en bent een prettige en respectvolle gesprekspartner die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard werk je uiterst secuur en is je kennis van de Nederlandse taal uitstekend.
Voor iemand met jouw kennis, ervaring en ambities is op termijn participeren in ons kantoor, een logische volgende stap.

Wat wij bieden
Start je bij ons als relatiebeheerder, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan waarbij je alleen nog maar meer ervaring opdoet in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team? Mail dan je motivatie en cv naar Marcel Werring via marcel@werring-schuler.com. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Dan kan je Marcel ook bellen (030 2283621) of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Ben jij een pietje-precies op zoek naar een uitdagende functie in de accountancy met ruimte om je verder ontwikkelen? Komt dat even goed uit! Wij zoeken namelijk een leergierige

Assistent accountant

(32 – 40 uur)

Lees meer

Je rol
Samen met de andere vier collega’s uit je team werk je voor een diversiteit aan klanten. Je neemt daarbij een deel van de klantenportefeuille voor je rekening. Je controleert de administraties en stelt de btw-aangiften, jaarrekeningen en belastingaangiften op. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet je de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten.

Wat jij biedt
Na het afronden van je hbo-opleiding accountancy (of vergelijkbaar) heb je ruime ervaring in de samenstelpraktijk opgedaan. Inmiddels ben je dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Twinfield, Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In drukke tijden weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Indien nodig loop je dan moeiteloos een stapje harder.
Voor jou als assistent-accountant zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als assistent-accountant, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan. Ons informele team zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team? Mail dan je motivatie en cv naar Jordy van Garderen via jordy@werring-schuler.com. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Dan kan je Jordy ook bellen (030 2283621) of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Wil jij een uitdagende administratieve functie waarin je meer kunt leren over de boekhoudkundige en fiscale wereld? Laten we dan snel kennismaken! Wij zoeken namelijk een

Allround administratief medewerker / Boekhouder

(24 – 32 uur)

Lees meer

Je rol
Samen met de andere drie collega’s uit je team controleer je de financiële administraties van onze klanten. Aan de hand van de door jou opgeleverde administraties stelt het team van assistent-accountants de jaarrekeningen op. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet jij de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten en klanten.

Wat jij biedt
Op basis van je ervaring ben jij aantoonbaar bedreven in het verwerken van financiële administraties (w.o. het boeken van inkoop, verkoop, bankmutaties, afschrijvingen en loonjournaalposten). Moderne boekhoudsoftware als Twinfield, Basecone E-boekhouden en Exact hebben voor jou geen geheimen meer. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Een stapje harder lopen, is voor jou dan vanzelfsprekend.
Voor jou als allround administratief medewerker zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als allround administratief medewerker, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team?
Mail dan je motivatie en cv naar Claudia via claudia@werring-schuler.com.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Claudia ook bellen: 030-2283621 of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Solliciteer direct
Stuur ons jouw motivatie met CV

… stuur een open sollicitatie

Ben je enthousiast geworden maar je ziet jouw functie er niet bij staan? Schroom niet. Stuur ons een open sollicitatiebrief:

… of ontmoet eerst ons team!

We werken bij Werring & Schuler in een collegiale en ontspannen sfeer. Ons team bestaat uit twintig enthousiaste professionals waar veel ruimte is voor afstemming, begeleiding en uiteraard, humor!