WIE ZIJN WIJ

Werken bij
Werring & Schuler

Al meer dan 25 jaar is Werring & Schuler een vertrouwd adres voor werkzaamheden op het gebied van administratie, financiën en belastingen. Met een team van 19 enthousiaste professionals bedienen we onze klanten op administratief en fiscaal gebied. Transparantie en optimale kwaliteit van dienstverlening – onze kernwaarden – in combinatie met onze persoonlijke en informele manier van werken, maken dat onze klanten ons als een toegankelijke en betrouwbare sparringpartner ervaren.

Werken bij Werring & Schuler betekent werken in een collegiale en ontspannen sfeer. Er is veel ruimte voor afstemming, begeleiding en, uiteraard, humor! De branche waarin we werken, kent soms flinke pieken. Dan is het samen de schouders eronder en even een tandje erbij. Werring & Schuler kenmerkt zich dan ook als een team van hardwerkende, gedreven collega’s met passie voor hun werk en betrokkenheid bij hun klanten én collega’s!

Vacatures bij
Werring & Schuler

Is het jouw ambitie om op langere termijn partner te worden bij een gerenommeerd kantoor van belasting- en administratieconsulenten? Dan wordt het tijd dat we kennismaken. Wij zoeken namelijk een doorgewinterde bedrijfskundige belastingadviseur/assistent-accountant die toe is aan een uitdagende volgende stap als

Relatiemanager

(36 – 40 uur)

Lees meer

Je rol
Als allround relatiemanager ben je het gezicht van de organisatie. Je onderhoudt intensief contact met een diversiteit aan klanten. Hierdoor ben je voortdurend op de hoogte van de fiscale en bedrijfskundige ontwikkelingen bij je klanten. Jouw betrokkenheid bij de klant en je vakinhoudelijke kennis en ervaring, stellen je in staat proactief op die ontwikkelingen in te spelen en klanten van gedegen advies te voorzien. Hiermee weet je zowel bestaande als nieuwe klanten aan je te binden.
Verder bewaak je de werkplanning van kantoor en begeleid je collega’s bij hun werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over het continu verbeteren van de organisatie en de kwaliteit die wij leveren. Vanzelfsprekend zorg je dat je vakkennis op peil blijft.

Wat jij biedt
Na het afronden van een hbo-opleiding accountancy of een RB-adviseursopleiding (of vergelijkbaar) heb je ruim ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk. Je bent inmiddels dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en ambitieus en dus constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen.

Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met klanten. Je weet je klanten van a tot z te bedienen en bent een prettige en respectvolle gesprekspartner die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard werk je uiterst secuur en is je kennis van de Nederlandse taal uitstekend.
Voor iemand met jouw kennis, ervaring en ambities is op termijn participeren in ons kantoor, een logische volgende stap.

Wat wij bieden
Start je bij ons als relatiemanager, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan waarbij je alleen nog maar meer ervaring opdoet in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel bellen: 030-2283621 of mailen: marcel@werring-schuler.com.
Of solliciteer direct!

Ben jij een pietje-precies op zoek naar een uitdagende functie in de accountancy met ruimte om je verder ontwikkelen? Komt dat even goed uit! Wij zoeken namelijk een leergierige

Assistent accountant

(32 – 40 uur)

Lees meer

Je rol
Samen met de andere vier collega’s uit je team werk je voor een diversiteit aan klanten. Zo controleer je financiële administraties en stel je de jaarrekeningen en de belastingaangiften van onze klanten op. Je neemt de klanten mee door hun jaarrekeningen en samen neem je de tussentijdse rapportages en aandachtspunten door. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet jij de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten en klanten.

Wat jij biedt
Na het afronden van je hbo-opleiding accountancy (of vergelijkbaar) heb je ruim ervaring in de samenstelpraktijk opgedaan. Inmiddels ben je dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Twinfield, Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In drukke tijden weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Indien nodig loop je dan moeiteloos een stapje harder.
Voor jou als assistent-accountant zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als assistent-accountant, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan waarbij je nader kennismaakt met de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel bellen: 030-2283621 of mailen: marcel@werring-schuler.com.
Of solliciteer direct!

Wil jij een uitdagende administratieve functie waarin je meer kunt leren over de boekhoudkundige en fiscale wereld? Laten we dan snel kennismaken! Wij zoeken namelijk een

Allround administratief medewerker / Boekhouder

(24 – 32 uur)

Lees meer

Je rol
Samen met de andere drie collega’s uit je team controleer je de financiële administraties van onze klanten. Aan de hand van de door jou opgeleverde administraties stelt het team van assistent-accountants de jaarrekeningen op. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet jij de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten en klanten.

Wat jij biedt
Op basis van je ervaring ben jij aantoonbaar bedreven in het verwerken van financiële administraties (w.o. het boeken van inkoop, verkoop, bankmutaties, afschrijvingen en loonjournaalposten). Moderne boekhoudsoftware als Twinfield, Basecone E-boekhouden en Exact hebben voor jou geen geheimen meer. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Een stapje harder lopen, is voor jou dan vanzelfsprekend.
Voor jou als allround administratief medewerker zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als allround administratief medewerker, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team?
Mail dan je motivatie en cv naar Marcel via marcel@werring-schuler.com.
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel ook bellen: 030-2283621 of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Solliciteer direct
Stuur je motivatie met CV naar Marcel

Marcel Werring

Marcel Werring

Directeur en belastingadviseur

E-mail: marcel@werring-schuler.com

… of ontmoet eerst ons team!

We werken bij Werring & Schuler in een collegiale en ontspannen sfeer. Ons team bestaat uit 19 enthousiaste professionals waar veel ruimte is voor afstemming, begeleiding en, uiteraard, humor!

CONTACT MET
Werring & Schuler

Dolderseweg 79 cdef
3734 BD Den Dolder

T 030 – 228 36 21
E info@werring-schuler.com