Is het jouw ambitie om op langere termijn partner te worden bij een gerenommeerd kantoor van belasting- en administratieconsulenten? Dan wordt het tijd dat we kennismaken. Wij zoeken namelijk een doorgewinterde bedrijfskundige belastingadviseur/assistent-accountant die toe is aan een uitdagende volgende stap als

Relatiemanager (36-40 uur)

Je rol
Als allround relatiemanager ben je het gezicht van de organisatie. Je onderhoudt intensief contact met een diversiteit aan klanten. Hierdoor ben je voortdurend op de hoogte van de fiscale en bedrijfskundige ontwikkelingen bij je klanten. Jouw betrokkenheid bij de klant en je vakinhoudelijke kennis en ervaring, stellen je in staat proactief op die ontwikkelingen in te spelen en klanten van gedegen advies te voorzien. Hiermee weet je zowel bestaande als nieuwe klanten aan je te binden.

Verder bewaak je de werkplanning van kantoor en begeleid je collega’s bij hun werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over het continu verbeteren van de organisatie en de kwaliteit die wij leveren. Vanzelfsprekend zorg je dat je vakkennis op peil blijft.

Wat jij biedt
Na het afronden van een hbo-opleiding accountancy of een RB-adviseursopleiding (of vergelijkbaar) heb je ruim ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk. Je bent inmiddels dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en ambitieus en dus constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen.

Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met klanten. Je weet je klanten van a tot z te bedienen en bent een prettige en respectvolle gesprekspartner die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Uiteraard werk je uiterst secuur en is je kennis van de Nederlandse taal uitstekend.

Voor iemand met jouw kennis, ervaring en ambities is op termijn participeren in ons kantoor, een logische volgende stap.

Wat wij bieden
Start je bij ons als relatiemanager, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan waarbij je alleen nog maar meer ervaring opdoet in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Wil jij als relatiemanager deel uitmaken van ons team?
Mail dan je motivatie en cv naar Marcel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel ook bellen: 030-2283621 of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Of kijk op www.werring-schuler.com.

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li

Referenties '..'

“Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen. ”
Eva Beerends

“Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.”
Freerk André de la Porte

“Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.”
RA de Blecourt

Bekijk meer referenties van ons kantoor op Whitfieldd de vergelijkingssite whitfielddvoor accountants- en administratiekantoren.