ERVAREN RELATIEBEHEERDER (m/v)

Werring & Schuler breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Relatiebeheerder.

Als Relatiebeheerder heb je een uitdagende en brede rol binnen kantoor. Je bent samen met de andere relatiebeheerders het visitekaartje van Werring & Schuler. Vakinhoudelijk vertaal je de cijfers naar adviezen, waarbij je ook taken delegeert richting je collega's. Door intensief contact met klanten en het onderhouden hiervan, kun jij continue inspelen op de behoefte van klanten. Je weet daarnaast zowel bestaande als nieuwe klanten aan je te binden.

Tenslotte bewaak je de voortgang van werkzaamheden en de werkplanning van het kantoor. Tevens begeleid je collega's in hun werkzaamheden. Als rechterhand van de twee-koppige directie draag je ook bij aan de totale kantoorontwikkeling. Als onderdeel van het MT bewaak je mede de kwaliteit van dienstverlening.

Funtie-eisen:

  • je hebt een HBO diploma richting Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar
  • je hebt ruime ervaring in de samenstelpraktijk als relatiebeheerder / senior assistent accountant
  • je woont binnen een straal van 20 kilometer rondom Den Dolder
  • je bent een peoplemanager
  • je bent hands-on ingesteld
  • je bent vaktechnisch sterk onderlegd
  • je bent professioneel, collegiaal en klantgericht
  • je hebt ervaring in het begeleiden van collega's en het verhogen van hun kennisniveau
  • eventuele ambitie om in de toekomst te participeren

Wat we jou kunnen bieden:

Een afwisselende en zelfstandige baan met veel toekomstperspectief en eigen verantwoordelijkheid. In een team met enthousiaste, fijne collega's. De sfeer is ongedwongen en informeel. Geen strakke hiërarchie als bij de grote kantoren, korte lijnen en veel vrijheid. Met (minimaal) marktconforme arbeidsvoorwaarden en veel doorgroeiperspectief. In een eindverantwoordelijke functie werken voor mooie MKB-klanten (die niet misstaan bij de grote accountantskantoren). De meerderheid van de klanten bevinden zich overigens in de regio van het kantoor.

Meer informatie over deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Mark Geerlink van Profilink. Mark is te bereiken via het telefoonnummer 0546-745060 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werring & Schuler heeft de werving van kandidaten voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Profilink. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li

Referenties '..'

“Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen. ”
Eva Beerends

“Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.”
Freerk André de la Porte

“Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.”
RA de Blecourt

Bekijk meer referenties van ons kantoor op Whitfieldd de vergelijkingssite whitfielddvoor accountants- en administratiekantoren.