ASSISTENT ACCOUNTANT (m/v)

Werring & Schuler breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant.

Als Assistent Accountant leg je de focus op het verwerken van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Voor administratieve zaken heb je ook regelmatig klantencontact. Klanten die jij bedient zijn ondernemers in het MKB. Voor complexe adviesvraagstukken of andere complexe zaken schakel jij een collega in welke tevens jouw coach is. Je wordt goed begeleid, indien nodig.

De combinatie "verwerking van administraties" en "voorbereiden en uitwerken jaarrekeningen / fiscale aangiftes" word jij als Assistent Accountant vrolijk van. Je focust je daarbij op de kwaliteit van het product en de ontwikkelingen op automatiseringsgebied. Verder ben je (mede-)verantwoordelijk voor het volgen en implementeren van vaktechnische ontwikkelingen.

Funtie-eisen:

  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau, liefst ook opleiding richting BE of AC
  • je hebt gewerkt als assistent accountant of vergelijkbare rol bij een administratie- of accountantskantoor
  • je hebt ruime ervaring in het voeren van administraties en samenstellen van jaarrekeningen
  • je bent hands-on ingesteld en houdt van korte lijnen
  • je hebt liefst ook kennis van Twinfield en Infine en/of Nextens
  • je woont in de provincie Utrecht of binnen een straal van 20 km rondom Den Dolder

Wat we jou kunnen bieden:

Een afwisselende en zelfstandige baan met veel toekomstperspectief en eigen verantwoordelijkheid. In een team met enthousiaste, fijne collega's. De sfeer is ongedwongen en informeel. Geen strakke hiërarchie als bij de grote kantoren, korte lijnen en veel vrijheid. Met (minimaal) marktconforme arbeidsvoorwaarden en veel doorgroeiperspectief. Werkend voor leuke MKB-klanten (die niet misstaan bij de grote accountantskantoren). De meerderheid van de klanten bevinden zich overigens in de regio van het kantoor.

Meer informatie over deze vacature?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Mark Geerlink van Profilink. Mark is te bereiken via het telefoonnummer 0546-745060 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werring & Schuler heeft de werving van kandidaten voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Profilink. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li

Referenties '..'

“Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen. ”
Eva Beerends

“Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.”
Freerk André de la Porte

“Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.”
RA de Blecourt

Bekijk meer referenties van ons kantoor op Whitfieldd de vergelijkingssite whitfielddvoor accountants- en administratiekantoren.