Ben jij een pietje-precies op zoek naar een uitdagende functie in de accountancy met ruimte om je verder ontwikkelen? Komt dat even goed uit! Wij zoeken namelijk een leergierige

Assistent accountant (32-40 uur)

Je rol
Samen met de andere vier collega’s uit je team werk je voor een diversiteit aan klanten. Zo controleer je financiële administraties en stel je de jaarrekeningen en de belastingaangiften van onze klanten op. Je neemt de klanten mee door hun jaarrekeningen en samen neem je de tussentijdse rapportages en aandachtspunten door. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet jij de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten en klanten.

Wat jij biedt
Na het afronden van je hbo-opleiding accountancy (of vergelijkbaar) heb je ruim ervaring in de samenstelpraktijk opgedaan. Inmiddels ben je dusdanig vaktechnisch onderlegd dat programma’s als Twinfield, Infine of Nextens voor jou geen geheimen meer hebben. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In drukke tijden weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Indien nodig loop je dan moeiteloos een stapje harder.
Voor jou als assistent-accountant zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als assistent-accountant, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan waarbij je nader kennismaakt met de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team?
Mail dan je motivatie en cv naar Marcel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel ook bellen: 030-2283621 of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li

Referenties '..'

“Zeer deskundig kantoor, met oog voor de relatie. Goede en eerlijke adviezen (zowel praktisch tav boekhoudpakket als financieel/ business), nuchtere kijk op zaken, structuur biedend, goede sparringpartner. Ondersteuning flexibel en laagdrempelig. Een kantoor waar rust heerst; dat wekt vertrouwen. Er is overzicht en zaken zijn daar in goede handen. ”
Eva Beerends

“Persoonlijke benadering en een discrete houding. Practisch en alert. Kan met vertrouwen mijn financiën over laten aan dit kantoor! Prijs / kwaliteit die je verwacht.”
Freerk André de la Porte

“Perfect kantoor, korte lijnen, altijd bereikbaar en ik kan altijd even langslopen voor het een of ander.”
RA de Blecourt

Bekijk meer referenties van ons kantoor op Whitfieldd de vergelijkingssite whitfielddvoor accountants- en administratiekantoren.