Wil jij een uitdagende administratieve functie waarin je meer kunt leren over de boekhoudkundige en fiscale wereld? Laten we dan snel kennismaken! Wij zoeken namelijk een

Allround administratief medewerker 
(16-24 uur)

Je rol
Samen met de andere vier collega’s uit je team controleer je de financiële administraties van onze klanten. Aan de hand van de door jou opgeleverde administraties stelt het team van assistent-accountants de jaarrekeningen op. Gezien jouw ervaring en affiniteit met moderne boekhoud- en rapportagesoftware, weet jij de technische mogelijkheden optimaal te benutten. Deze kennis deel je graag met je teamgenoten en klanten.

Wat jij biedt
Op basis van je ervaring ben jij aantoonbaar bedreven in het verwerken van financiële administraties (w.o. het boeken van inkoop, verkoop, bankmutaties, afschrijvingen en loonjournaalposten). Moderne boekhoudsoftware als Twinfield, Basecone en E-boekhouden hebben voor jou geen geheimen meer. Evengoed ben je leergierig en blijf je zoeken naar nieuwe uitdagingen. In tijden van drukte weet jij het hoofd koel te houden door goed te plannen en prioriteiten te stellen. Een stapje harder lopen, is voor jou dan vanzelfsprekend.
Voor jou als allround administratief medewerker zijn secuur werken en integriteit vanzelfsprekend, evenals een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Net als wij, hecht jij grote waarde aan een goede relatie met collega’s en klanten. Jouw communicatieve vaardigheden maken jou dan ook een prettig en respectvol gesprekspartner.

Wat wij bieden
Start je bij ons als allround administratief medewerker, dan maak je een vliegende start in een uitdagende baan in de boekhoudkundige en fiscale wereld. Ons informele team dat bestaat uit 19 gezellige collega’s, zal je met open armen ontvangen en je op weg helpen om van deze baan een succes te maken.

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen op basis van een fulltime aanstelling. Naast de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, krijg je volop ruimte voor je eigen inbreng en visie.

Interesse?
Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team?
Mail dan je motivatie en cv naar Marcel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen?
Dan kun je Marcel ook bellen: 030-2283621 of gebruik maken van het mailadres hierboven.

Ons kantoor

kantoor

Werring & Schuler
Dolderseweg 79 cdef, 3734 BD  Den Dolder
T 030 - 228 36 21
Kvk: 30171629

email  twitter li